Biodynamische Cranio Sacraal therapie

 

 Dit is een zachte lichaams gerichte en holistische therapie. Door middel van zachte aanraking wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit verminderd stress en verhoogt de vitaliteit. Het is een doeltreffende ondersteuning in tijden van grote verandering.

Oude pijn en ingesleten patronen kunnen ermee worden geheeld. De zachtheid van de behandeling maakt haar zeer geschikt voor babies, ouderen, mensen met een burn-out, PTSS of chronische pijn.

De therapie kan ook een aanvulling vormen op een medische behandeling of psycho-therapie. Of gewoon even een moment om diep te ontspannen en op te laden. Mensen voelen zich na een behandeling vaak gehoord en gezien op een tot dan toe onbekend niveau.

 

 

Trauma-sensitieve yoga (TSY)

 

Een veilige en ondersteunende vorm van yoga die jou kan helpen de lichamelijke en mentale spanning die is ontstaan door een trauma te verwerken. Samen met de leraar ga je op zoek naar oefeningen die jou helpen de controle terug te krijgen over je lichaam en je denken.

Trauma veroorzaakt vaak een disbalans in het zenuwstelsel. Het kan voelen alsof je alleen nog maar een ‘aan’ knop hebt en niet meer weet hoe je jezelf op ‘uit’ kunt zetten. Ontspannen en lekker slapen lukt dan vaak niet of nauwelijks. Trauma sensitieve yoga is er op gericht het deel van je zenuwstelsel dat je helpt tot rust te komen weer te activeren.

 

 

 

Yoga voor jou alleen / coaching

 

Een yogales voor jou alleen waarbij alles draait om wat jij op dat moment nodig hebt. Samen zoeken we naar hetgeen jou verder kan helpen.

Deze lessen worden gegeven door Kitty 

Ga naar les en tijden

Ga naar les en tijden

Ga naar les en tijden

KvK: 58725482
Copyright © 2019. All rights reserved.​

post@naarzeeyoga.nl

06-10764866

 Bert Haanstrakade 102

1087 DN Amsterdam IJburg