Rust & ruimte yoga 

 

 Een rustige vorm van yoga die je helpt diep te ontspannen. Het lichaam wordt via zachte oefeningen opgewarmd en gerekt. Alle oefeningen zijn er op gericht de adem te verdiepen en het lichaam te ontspannen.

Als je op zoek bent naar iets waarbij je je niet teveel hoeft in te spannen dan is dit iets voor jou. Deze lessen zijn ook heel goed te combineren met hardlopen of een andere intensieve manier van sport.

 

 

 

Massage

 

Masseren is aanraken, communiceren, voelen, bewust worden.

Massage helpt je spanningen  los te laten en de prikkels van alledag te verwerken.

Massage op regelmatige basis is goed voor je gezondheid.

Je spieren ontspannen, je doorbloeding verbetert en stress vermindert. Het effect is een mooiere huid, een betere hormoonbalans, meer energie en nog veel meer.

 

 

Biodynamische Cranio Sacraal therapie

 

 Dit is een zachte lichaams gerichte en holistische therapie.

Door middel van zachte aanraking wordt het zelf  helend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Dit vermindert stress en verhoogt de vitaliteit. Het is een doeltreffende ondersteuning in tijden van grote verandering.

Oude pijn en ingesleten patronen kunnen ermee worden geheeld. De zachtheid van de behandeling maakt haar zeer geschikt voor babies, ouderen, mensen met een burn-out, PTSS of chronische pijn.

De therapie kan ook een aanvulling vormen op een medische behandeling of psycho-therapie.

Even een moment om diep te ontspannen en op te laden. Mensen voelen zich na een behandeling vaak gehoord en gezien op een tot dan toe onbekend niveau.

 

.

 

 

Yoga voor jou alleen / coaching

 

Een yogales voor jou alleen waarbij alles draait om wat jij op dat moment nodig hebt. Samen zoeken we naar hetgeen jou verder kan helpen.

Deze lessen worden gegeven door Kitty 

Ga naar les en tijd

Ga naar les en tijd

Ga naar les en tijd

Ga naar les en tijd

KvK: 58725482
Copyright © 2019. All rights reserved.​

post@naarzeeyoga.nl

06-10764866

 Bert Haanstrakade 102

1087 DN Amsterdam IJburg