Evenementen 

 

 

 

 

SheCacao:

Zaterdagavond 22-2 en 21-3

 

Heb je al gehoord van SheCacao? Psycholoog, yoga- en dansdocent Carian Thus organiseert dit nieuwe bijzondere vrouwenevenement maandelijks bij Naar Zee. Een intieme, 4-urige samenkomst waar ritueel, beweging, creatieve expressie en diepe rust centraal staan. Het programma en de zachte magische kracht van cacao ondersteunen bij het vinden van ontspanning en het in verbinding komen met jezelf op diepere lagen. Wil je SheCacao een keer meemaken? De volgende edities zijn op 22 februari en 21 maart. 

Je vindt hier alle informatie: https://www.facebook.com/events/524916625020752

 

 

 

 

 

Mindfulness training bij Naar Zee:

 

1 april tot en met 27 mei

8 keer op woensdagavond van 20.00 tot 22.15

 

Meer ontspanning, plezier en geluk

De 8-weekse mindfulness training bij Naar Zee

ZoMindful biedt de mogelijkheid om de mindfulness training te volgen bij Naar Zee.

Mogelijk met vergoeding vanuit de zorgverzekeraar (categorie 1 VMBN). De training wordt gegeven door Josta Kolkman. Mindfulness is geen tovermiddel, maar een vaardigheid die iedereen kan leren. Een vaardigheid die helpt niet op de automatische piloot te leven, maar aanwezig te zijn terwijl het leven zich ontvouwt. Hierdoor ontstaat de ruimte om meer invloed uit te oefenen op het verloop van je eigen leven. Mindfulness kan onder andere helpen bij: Het verminderen van stress Minder te piekeren Leren loslaten en accepteren Een burn-out voorkomen of ervan herstellen Martine"De mindfulness training bij Josta was voor mij een eye-opener. Zij is positief, heeft een fijne warme stem, ze is meelevend en weet een veilige sfeer te creëren. Ze is betrokken, denkt mee en neemt jouw punten mee in haar uitleg en begeleiding. Door haar begeleiding heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en de door haar aangereikte tools pas ik toe in mijn leven om meer rust en balans te creëren en bewuster het hier en nu te ervaren.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Music for the Soul:

 

Zaterdagavond 4 april, 20.30

 

 

 

Music for the Soul is een concert om bij te liggen, zitten of bewegen.

Elk concert is uniek, omdat de muziek is geïmproviseerd en afgestemd op wat er in het Nu is.

Peter Wilms neemt je mee op reis naar je ziel.

Zijn zuivere stem, de pure trillingen van klankschalen, het warme geluid van de marimba en de aardse klanken van diverse percussie instrumenten brengen je dicht bij jezelf, dicht bij jouw essentie. Deze klankbeleving is een uitnodiging om volledig in het Zijn te komen.

Er is gelegenheid om te liggen. Matjes zijn aanwezig.

Neem eventueel voor je eigen comfort een deken en/of kussen mee. Entree € 20,-. Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur. Reserveren via info@ohmm.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KvK: 58725482
Copyright © 2019. All rights reserved.​

post@naarzeeyoga.nl

06-10764866

 Bert Haanstrakade 102

1087 DN Amsterdam IJburg