Evenementen 

 

 

 

 

Yoga Nidra met live muziek:

9 September, 7 Oktober, 4 November, 2 December  
20:00 - 22:00

 

 

Yoga Nidra or sleep yoga is a great way to relax and recharge on a deep level. While you are lying down comfortably the guided meditation, supported by live music, will help you to unwind physically, mentally and emotionally. Yoga Nidra can help to improve sleep and overall well-being. 

Kitty, yoga teacher and owner of Naar Zee will provide the guided meditation.

Gabriel Morfin, a very gifted musician, will create a beautiful sound current during the whole evening. Last part of this wonderful evening will be a lying down concert. Ready for some magic?

 

You can book these classes through our website or by sending an email to Naar Zee. post@naarzeeyoga.nl

 

Naar Zee is an urban oasis, a quiet place in a hurrying world. A good place to slow down and breathe. Come and enjoy the slow vibe and our beautiful view.

 

For more information about Gabriel Morfin: https://www.gabrielmorfin.com/

 

 and Kitty: http://www.naarzeeyoga.nl/gezicht-achter-naar-zee.html

 

 

Informatie avonden Leraren Opleiding Kundalini Yoga Level 1:

9 en 30 november  19.30

 

Voor wie er over denkt de leraren opleiding te gaan doen bij Heart First Yoga worden er bij Naar Zee twee informatie avonden georganiseerd. Kan je niet op 9 november dan kan je op 30 november. Het zijn twee dezelfde avonden. Voor meer informatie over de opleiding zelf en om je in te schrijven voor deze avonden kan je kijken op:http://www.heartfirstyoga.nl en http://www.heartfirstyoga.nl/informatiedagen

 

 

Tweedaags VrouwZijn:

16 en 17 november, 9.30-17.00

 

Nieuw, zacht, vrouwelijk zijn Onlosmakelijk bij het leven hoort groeien.

Ons vrouwelijk lichaam laat zich daarin telkens zien, voelen, ervaren en verandert merkbaar van meisje, puber, adolescent, volwassene naar overgang en ouder worden.

Ieder van ons heeft spannende, intense, prachtige, verwonderlijke en soms pijnlijke ervaringen beleefd op de reis door de leeftijdsfasen. Wat niet verandert en juist op elke leeftijd sterker kan worden is onze seksuele energie en daarmee onze vrouwelijke seksualiteit. We kunnen ‘juicy’ door het leven heen, als een dankbare onderstroom... Dat is een bijzonder liefdevol geschenk wat zich in jouzelf opent.

Het is voor mij dan ook een groot genoegen om je te laten kennismaken met de seksuele transformatietechnieken en samen te trainen, waarmee jij jouw vrouwelijke seksuele energie kunt vergroten en je vrouwelijkheid kunt versterken. Wij vrouwen hoeven niet te verdorren, niet in een laag terecht te komen waar we bang worden voor onze verlangens, onze seksuele energie en misschien denken, is dit alles! Nee, wat mij betreft blijf ik deze energie in mijn lichaam verder ontsluiten in haar pracht en praal! VrouwZijn en ValleiOrgasme De tweedaagse training VrouwZijn die ik sinds dit jaar aanbied, vormt de basis van de eerste lessen van het ValleiOrgasme en meer.... Ik leer je de basisprincipes van het ValleiOrgasme door persoonlijke overdracht. In de praktijk er zijn namelijk vrouwen die, om wat voor reden dan ook niet verder komen en op een bepaald punt belanden en daarin extra begeleiding wensen. Vitaler, zachter en blijer worden... ook zin gekregen? Dan ben je van harte welkom om in een ontspannen en veilige sfeer samen ons vrouwenlichaam op een eenvoudige, integere wijze te laten ontluiken.

Heel praktisch gaan we aan de slag met: * harmoniseren van de hormoonhuishouding en de organen voor de emotionele balans * de seksuele energie op een veilige wijze verzamelen en laten rondcirkelen in je lichaam, zodat je een bron creëert waarmee je organen gevoed worden * de orgastische mogelijkheden en het maken van 'geluksmedicijn' * de weg van de 'non Specialist vrouwelijke seksuele energie Sinds 2000 de specialist in het herstel van de vrouwelijke seksuele energie, het JadeEi en het opruimen van lichaamsgeheugen rondom de vrouwelijke organen.

 

Data & praktische gegevens tweedaagse training VrouwZijn Amsterdam - Vrijdag 16 nov van 9:30 tot 17:00 uur & zaterdag 17 nov van 9:30 tot 17:00 uur; de tweedaagse is zonder overnachting. - Plaats: Naar Zee, Bert Haanstrakade 102, 1087 BN Amsterdam - Trainingskosten*: € 275,- excl. BTW. Neem je je moeder, je zus, dochter, vriendin of collega mee, dan ontvang je € 25,- korting.

 

 

Gratis kennismaking Qikung/Taichi lessen:

14 november, 20.00-21.30

 

Nieuwsgierig naar Qi kung en Tai chi? Dan kun je nu gratis een les bijwonen!

Kom woensdag 14 november gratis kennis maken met de lessen van Maarten Beets.

Hij zal voortaan iedere woensdag om 20.00 een combinatie van Tai chi en Qi kung geven bij Naar Zee. Maarten over zijn lessen: "TAI CHI WELL staat voor een holistisch totaal pakket; een meditatief veld waarin we fysiek, emotioneel, energetisch, mentaal en spiritueel op kracht kunnen komen door ons diep te ontspannen in eenvoud en ons te bekrachtigen in een voedende zelf-discipline. In zo kort mogelijke tijd probeer ik mensen op eigen benen te zetten en sterk te maken in het opladen en ontladen. In ontspannen en bekrachtigen. In het openen naar de natuur, medemens en kosmos. Het belichamen van hemel en aarde om zo vol-ledig mens te zijn." “Water breekt de harde rots. Zachtheid domineert hardheid. Alles keert terug naar de diepe bron.”

 

Meer informatie vind je op: https://www.taichiwell.nl/ Je kunt je aanmelden voor de gratis les door een mail te sturen naar: post@naarzeeyoga.nl

 

 

Licht en Donker, een kundalini yoga workshop met live muziek:

8 december, 14.00-17.00

 

In de drukke maand voor de feestdagen even een middagje om lichaam, geest en ziel te versterken, ontladen en ontspannen. Kom de magie van Kundalini Yoga ervaren.

We doen yoga, meditatie, ademhaling- en ontspanningsoefeningen. We nodigen je uit om licht en schaduw te verwelkomen. Zowel onze talenten als onze kwetsbaarheden zijn welkom op deze middag. Kracht en zachtheid, licht en donker, inspanning en ontspanning, weten en niet weten vormen de basis van deze middag. Alles zal ondersteund worden door de prachtige muziek van Gabriel Morfin. de muziek geeft energie waar nodig maar helpt je ook de boel te laten en tot rust te komen. De yoga wordt gegeven door Kitty.

 

Aanmeldingen via de website: naarzeeyoga.nl of via een email: post@naarzeeyoga.nl.

Kosten €45,- pp. Tijd: 14.00-17.00 Datum: 8 december 2018

 

Met Naar Zee naar de tentoonstelling Het Leven van de Boeddha:

19 december, 15.00-17.00

 

We willen in het nieuwe jaar graag iets extra's doen voor jou als trouwe volger van Naar Zee. Daarom hebben we een gezamenlijk bezoek aan deze tentoonstelling bedacht waarbij Ine de Haas onze gids zal zijn. Ine geeft Zen meditatie en weet veel over het Boeddhisme te vertellen. Zij zal een inleiding op de tentoonstelling geven waarna je zelf, in je eigen tempo gaat rondlopen. Na afloop komen we weer bij elkaar voor een drankje en kan je nog vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Wanneer: Zaterdag 19 januari, 15.00-17.00

Waar: We verzamelen om 15.00 in het cafe van de Nieuwe Kerk

Kosten: Je betaalt de toegang zelf (€17,50 pp of €2,50 met een museumjaarkaart).

Wij zorgen voor de gids en een drankje na afloop.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: post@naarzeeyoga.nl

 

Diepe Gong Reis met Vir:

23 december, 19.00-21.00

 

Vir komt op 1 december terug van een lange reis door heel Peru. Vlak voor de kerst ben je welkom voor deze reis met de Gong. Vir over het gongspel: De gong is voor mij een directe ervaring van het goddelijke. Iedere keer dat ik speel is volledig uniek, net zo uniek als iedere dag, plek, persoon etc. Ik stem mij af op "wat wil", ben een doorgeefluik en speel met de intentie van liefde, waarin gezien en gevoeld mag worden dat op dat moment leeft. Zelf zijn wij ook deel van goddelijke, van het leven, de natuurkracht of welke naam je er aan wilt geven. Een expressie van deze bron van creatie. Het gongspel is voor mij als een dans, een samenspel met de levenskracht waarin ik heel helder kan zijn en geleid word. Mijn wens is dat ik via dit spel, deze dans, jij kunt voelen wat op dat moment het meest van belang is. Dat het diepe weten in je kan spreken en een leidraad mag zijn in het dagelijks leven. Al is het in iets kleins, of iets groters. Op deze avond beginnen we met het lichaam losmaken door lichte beweging. Daarna onderga je de gong klanken die je meenemen op reis in je innerlijk. Je lichaam wordt gemasseerd door de vibraties; blokkades, spanningen en gedachten kunnen aan het licht komen en daarmee getransformeerd. De klank van de gong is zo puur, dat het zowel donker is als licht, zowel rauw als subtiel, zowel hemels als aards. Na de klanken is er voor wie wil, ruimte om je ervaring te delen.

 

Info: Deur is open om 19:00. en we eindigen om 21:00.

Na afloop is er thee en een snack.

Tarief: €22 bij betaling vóór 19 dec. op Vir Yoga Kunst / NL91KNAB0256443084 ovv. Je naam en "gong reis" (annuleren binnen 48 uur kosteloos) Daarna €25 contant aan de deur.

Draag kleding waarin je gemakkelijk kunt liggen en bewegen.

Yogamatten, dunne kussens en dekentjes zijn aanwezig.

Voel je vrij om extra spullen mee te nemen om op te liggen.

 

KvK: 58725482
Copyright © 2018. All rights reserved.​

post@naarzeeyoga.nl

06-10764866

 Bert Haanstrakade 102

1087 DN Amsterdam IJburg