Evenementen 

 

 

 

 

Zen Yoga:

5 maart t/m Wekelijks op dinsdagavond van 5 februari t/m 26 maart

 

Zen Yoga is een combinatie van zen-meditatie en yoga waarbij de yoga oefeningen vooral bedoeld zijn om het stil zitten tijdens het mediteren makkelijker te maken. De les duurt anderhalf uur waarin er twee keer twintig minuten stilgezeten wordt. Er wordt aandacht besteedt aan een goede zithouding en aan de vraag: wat doe je als je stil zit?

De lessen worden begeleid door Ine (zen meditatie) en Kitty (yoga)

Acht lessen van 5 februari t/m 26 maart, wekelijks op dinsdag van 18.00 tot en met 19.30.

 

 

Teken je Zen:

28 februari 2019,

Drie ochtenden, ook op 19-3 en 18-4

 

Op 28 februari start de nieuwe training van Studio Pen: Teken je Zen.

Rust, ruimte en reflectie door te tekenen. 3 ochtenden even helemaal niets hoeven en tijd voor jezelf. Ruimte om uit je hoofd te komen en te reflecteren op hoe het met je gaat.

Op een heerlijke lichte locatie in Amsterdam met uitzicht over het water.

Meer informatie op de website van Studio Pen: https://studio-pen.nl/product/training-teken-je-zen/

 

 

Vir's gong:

17 maart van 19.00 tot 21.00

 

Op deze avond beginnen we met het lichaam losmaken door lichte beweging.

Daarna onderga je de gong klanken die je meenemen op reis in je innerlijk.

Je lichaam wordt gemasseerd door de vibraties; blokkades, spanningen en gedachten kunnen aan het licht komen en daarmee getransformeerd. De klank van de gong is zo puur, dat het zowel donker is als licht, zowel rauw als subtiel, zowel hemels als aards.

Na de klanken is er voor wie wil, ruimte om je ervaring te delen.

Kosten €25,- Betaling kan op Vir Yoga Kunst / NL91KNAB0256443084 ovv.

Je naam en "gong reis" of vraag om een tikkie.

Als er nog plek is, is contant betalen mogelijk op de avond zelf.

(na betaling is annuleren tot 48 uur kosteloos. Daarna reken ik 50% ivm de gereserveerde plek) Draag kleding waarin je gemakkelijk kunt liggen en bewegen.

Yogamatten, dunne kussens en dekentjes zijn aanwezig.

Voel je vrij om extra spullen mee te nemen om op te liggen.

 

Yoga Nidra met live muziek:

24-3, 28-4, 26-5, 23-6

Vier keer op zondag van 20.00-22.00

 

Yoga Nidra (sleep yoga) is a great way to relax and recharge on a deep level.

While you are lying down comfortably the guided meditation, supported by live music, will help you to unwind physically, mentally and emotionally.

Yoga Nidra can help to improve sleep and overall well-being. Gabriel Morfin, a very gifted musician will create a beautiful sound current during the whole class. The last part of the class will be a lying down concert.

Ready for some magic? Yoga Nidra: Kitty Music: Gabriel

Sunday March 24, April 28, May 26 and June23 20.00-22.00

You can book online: naarzeeyoga.nl Or sent an email to: post@naarzeeyoga.nl

 

Natural Breathing Workshop:

Zondag 31 maart, 15.00-17.30

 

An introduction to Natural Breathing. Breathwork can increase your energy level and your physical, emotional, mental and spiritual wellbeing.

Zondag 31 maart, 15.00-17.30 The seminar will be given by senior breath coach Sule Kocadolu. She will tell you about the breath and breathwork first.

Then every participant will receive a full breath coaching session. In this way you will not only learn but also experience what breath work can do for you.

Even in one session, a lot of healing can happen.

The seminar will be given in Turkish and translated into English (if needed, a translation into Dutch will be arranged).

Costs are €70,- pp.

All earnings go to the Breath Coaching Federation.

Please wear lose and comfortable clothing.

For more information and registrations please contact: Ece Erdat Cekerek

info@breathewithece.com https://nfsyasamokulu.com

 

 

Ligconcert DINA & Band:

Vrijdagavond 10 mei, 20.00

 

Toen ik begin dit jaar in Senegal was ontmoette ik daar temidden van een groot aantal zeer getalenteerde muzikanten tot mijn grote verassing een Nederlandse zangeres. DINA!

Haar stem maakte me blij en aan het huilen. Ik was diep onder de indruk. Groot is mijn blijheid dan ook dat DINA 10 mei naar Naar Zee komt voor een (lig)concert.

Kom! Kom! dit is echt bijzonder! Zangeres DINA slaat een brug tussen meditatieve muziek en popmuziek, haar missie is om door middel van haar muziek de luisteraar tot ontspanning te brengen. Een artiest met een compleet eigen sound die ze zorgvuldig ontwikkeld heeft tijdens haar muzikale carrière.

Dina's bijzondere nummers kun je herkennen aan haar repetitieve, onconventionele gitaarpartijen, haar warme stemgeluid en teksten met een boodschap.

Op dit moment is DINA bezig met het produceren van haar derde album waarvan er naar verwachting dit jaar al nieuwe nummers van gereleasd zullen worden.

DINA's muziek ontspant, geeft je kippenvel en richt zich rechtstreeks tot je ziel.

Meld je aan door een mail te sturen naar post@naarzeeyoga.nlToegangsprijs €30,- pp

 

 

 

Workshop Mandala Art op stenen:

zondag 9 juni, 14.00

 

Workshop Mandala Art op stenen. Op 9 juni as ga ik een Mandala DotArt workshop geven in StadsOase ‘Naar Zee Yogacentrum’ aan de Bert Haanstrakade 102 in Amsterdam! Deze mooie plek met uitzicht over het IJmeer heeft iets magisch. Zodra je er binnen stapt verdwijnt alle drukte naar de achtergrond en is er ruimte en rust! Alsof de ruimte je liefdevol in haar armen sluit! Mandala Dot Art op stenen. Je leert alle tips en tricks over hoe je mooie stenen kunt bewerken met prachtige kleurrijke Dotpainting, een schilderstechniek afkomstig van de Aboriginals in Australië. Superleuk om te doen en het dotpainten heeft een zeer rustgevende, bijna meditatieve werking. Ik laat je zien hoe je mooie volle dots kunt maken, en hoe je met diverse kleurencombinaties, de mooiste patronen kunt creëeren! Ik vertel je welke materialen ik gebruik, hoe ik de mooiste volle dots maak, hoe ik de verf mix, hoe je kleine en grote dots maakt en hoe je ervoor kunt zorgen dat je steeds dezelfde grootte krijgt. Ook werken we met de mooie energie van Edelstenen en kristallen op je werkstuk d.m.v. het gebruik van edelsteenpoeder en elixers in de verf! Deze workshop is € 65,- incl pp. Dat is incl de steen, drie verfcontainertjes, alle informatie over wat je leert in een informatiemapje, met gebruikmaking van alle verdere materialen en natuurlijk iets lekkers bij de koffie en thee. Je gaat ook nog eens naar huis met een leuk gevulde goodiebag! Opgeven kan via workshops@natashja.nl Wat doet Dotpainten? Dotpainten geeft een opening om volledig aanwezig te zijn, aanwezig in het NU moment, zodat alles wat jou niet dient, naar de achtergrond mag verdwijnen. Het moment van loslaten tijdens het proces van Dotpainten, wanneer gedachten en verwachtingen naar de achtergrond verdwijnen, creëert een opening en er vindt een diep luisteren naar je creatieve intuïtie plaats. Een diepe connectie met het ‘zelf’. Zo mooi om te ervaren en zo waardevol om ook in de rest van je dagelijkse leven te integreren! Het blijft mooi om dit te mogen delen!workshops@natashja.nl

 

 

 

KvK: 58725482
Copyright © 2019. All rights reserved.​

post@naarzeeyoga.nl

06-10764866

 Bert Haanstrakade 102

1087 DN Amsterdam IJburg