Moed & Kwetsbaarheid​

 

Na afloop van mijn lessen heb ik vaak de meest fantastische gesprekken met mensen.

Vandaag zei iemand: "ik heb in het jaar van mijn burnout meer gehad aan de lessen bij Naar Zee en de gesprekken met jou dan aan al mijn therapie sessies bij elkaar". Iemand anders: "ik ben zo blij dat jij en jouw lessen op mijn pad zijn gekomen, ik kan je niet uitleggen hoeveel ik er aan heb”. En een derde: "ik ben mijzelf zo lang kwijt geweest, hier voel ik mijzelf weer". Wauw, wauw, wauw denk ik dan.

Omdat het als een groot compliment voelt. Maar ook omdat ik super trots ben op alle mensen die de moed en het vertrouwen hebben om hun hart open te zetten tijdens een les.

Ik wilde van Naar Zee een veilige plek en een baken van rust maken. Iets wat hard nodig is in de chaotische tijd waarin we leven. Er komen zoveel uitgeputte mensen bij Naar Zee binnen.

Soms hele jonge mensen met een burn out. Mensen die door een heftige tijd in hun leven gaan.

Mensen die het gewoon even niet meer zo weten. En het werkt. Naar Zee voelt veilig en brengt rust. Mensen voelen zich er gezien en op hun gemak. De verhalen die ik hoor kunnen hartverscheurend zijn maar ook hilarisch of woest openhartig. Wij mensen zijn zulke prachtige, gecompliceerde, kwetsbare en ontroerende wezens. We hebben elkaar nodig. Dat is mooi. En soms lastig. Verbinding maken is fijn en eng tegelijk. Daar heb je moed voor nodig. En moedig zijn betekent kwetsbaar zijn.

In die kwetsbaarheid ligt onze grootste kracht.​

KvK: 58725482
Copyright © 2019. All rights reserved.​

post@naarzeeyoga.nl

06-10764866

 Bert Haanstrakade 102

1087 DN Amsterdam IJburg